Featured pages:

Лига мъжко здраве

Лига мъжко здраве

Е, може би аз мога да го направя. Аз перепроверю и ще ви уведомим, ако е на 33 години, това все още е приемливо, за да бъде принцеса рожден ден.

В някои случаи, дори ако човек плаща за здравно осигуряване, една от страните на ЕС, никой няма право на получаване на европейска карта за здравно осигуряване. Например, в Румъния, човек, който в момента осигуреното лице трябва да имат застраховка стаж през последните пет години, за да има право. 4 Румъния е единствената страна-участничка, където не всички постоянни жители са покрити от здравното осигуряване. Поради тези причини на румънските цигани, като цяло, нито са европейски застрахователни карти и техните разходи, направени в страната на постоянно пребиваване.

Насоки във Великобритания съветват, че жените не трябва да консумират алкохол в рамките на първите три месеца от бременността. Това е така, защото това увеличава вероятността от спонтанен аборт. След това време той все още е по-добре да не се пие алкохол изобщо, тъй като не е известно какво количество е безопасно. Това, вероятно варира между различните хора. Да се напие и алкохола са вредни за бебето. Това е лесно да се подценява, колко пиете. По-безопасно място да избягвате да пиете алкохол по време на бременност.


Neofossen

Йога е най-важното тренировка сизе ежедневието ми.

Да бъдеш заобиколен от красиви жени ликра трябва да бъде достатъчна причина за вас да се присъедините към класа, но ако имате нужда от допълнителна мотивация, а след това мислете за това: йога намалява стреса, понижава кръвното налягане, забавя сърдечния ритъм и увеличава гъвкавостта. И няма нищо мистично.

Релаксация на мускулите, ще ги направи по-адаптивни, така че можете да бъдете по-малко вероятно да се нарани себе си, за да спортува. Разбира се, някои пози могат да изглежда абсурдно, но това по причина, вие ще научите достатъчно бързо. Йога може да достигне и да работят мускулите, които са по време на нормалния спорт и ежедневието. Любимата ми маневра-това е поздрав.

Здрави лека закуска: всички знаят, че да стоят далеч от рафиниране на захар, но има много други варианти за закуска, че там е толкова зле. Това е страхотно да четат етикетите, за да видите, че вие ядете вместо да отиде удобно опаковани стоки, като за чипс опитате ядки, сушени плодове или мюсли. Обмисли свой собствен плодов и енергия орехови барове. Вие ще забележите разликата вашите енергийни нива, като ще продължат да направят здравословен избор на закуски.

Яжте по-малко месо. Аз не казвам, че трябва да станат вегетарианци (въпреки че винаги можете да го пробвам ), но след известно време, има постни ястия.

Паста, вегетариански Чили (виж рецептата ми е наполовина в тази статия ), вегетариански ястия индийска или тайландска кухня, фалафел с хумус и питами, домати и зелена салата ... има много вкусни ястия без месо. И тъй като месото е скъпо (е, в чист вид е ...

спам-евтино е), вие ще спестите пари за постни ястия. Отново, предполагам, че готвят с прясно месо, а не консерви.

Всички мъже от 20 и повече години, трябва да ги провери нивото на холестерола всеки пет години. Говорете с вашия лекар за диабет скрининг започва на възраст от 45 години или по-млади, ако сте с наднормено тегло и заседнал начин на живот, или има член на семейството с диабет. И не забравяйте за високо кръвно налягане. Посъветвайте се с вашия лекар, колко често трябва да бъдат проверени, за да се предпазите от инсулт и сърдечни заболявания. Колоноскопия се препоръчва на възраст от 50 години (по-рано, ако сте с висок риск).