Месец MoneySavingExpert

????? ?? ???????? ?? ???????

До 54% от хората със симптоми на проблеми, контрол на пикочния мехур не е говорила с лекар.

И така, позволете ми да ви разкажа малко за своите барове: те са без глутен, съдържа най-малко 15 г протеини, ниско съдържание на въглехидрати и без добавена захар.


Да, те са толкова невероятно, колкото звучи — аз не се шегувам! За мен тези барове са прекрасни, преди или след тренировка, или, ако имах нужда от бърза закуска. Моите любими аромати на шоколад, бисквитка тестото, шоколад, фъстъчено масло, шоколад, миндально-ванилов и ягодов пай.

И всички ги неповторим вкус, когато в микровълнова фурна за 15 секунди.

Нездравословни хранителни навици доведе до епидемия от затлъстяване в САЩ: около една трета от възрастното население на САЩ (33.8%) страдат от наднормено тегло и около 17% (или 12,5 милиона души) за деца и тийнейджъри на възраст от 2-19 години, страдащи от затлъстяване. 1, дори за хора на здравословно тегло, лошо хранене е свързано със сериозни рискове за здравето, които могат да причинят заболяване и дори смърт. Те включват болест на сърцето, хипертония (високо кръвно налягане), диабет тип 2, остеопороза и някои видове рак. Като направи правилния избор на храна, може да помогне да се предпазите от тези проблеми със здравето.

Защо ние предлагаме 45 минути вместо обичайните 30, че проучване на Университета Дюк открили, че по онова време от 30 минути на ден пеша, достатъчно, за да се предотврати увеличаване на теглото в повечето относително заседнал начин на живот, упражнения повече от 30 минути, води до загуба на тегло и мазнини.


Изгарянето на допълнителни 300 калории на ден с три мили бързо ходене (45 минути трябва да се прави това) може да ви помогне да загубите £ 30 на година, без то да се измени, колкото ви се яде.

Аз вярвам, че повечето хора знаят, че те трябва да включва повече грижи за себе си, но животът им се движи толкова бързо, че му е трудно да се забави. Изолиране на час време, за да направите два списъка: неща в живота, които ни дават енергия и живителен и неща в живота си, които изсмукват вас. Разберете какъв източване на дейности, можете да контролирате и започна да съставя план за действие, по какъв начин Можете да намалите времето, което прекарвате тези дейности — инсталиране на границата, да кажем "не".

Моля, обърнете внимание на размера на порциите. Когато четете информация за хранителна стойност и калоричност на пакетирани храни, той има предвид една доза от този продукт. Но какво е една порция? Можете да ядете цяла опаковка чипс", смятайки, че тя съдържа само една порция, но в действителност сте яли три или четири порции. Уверете се, че сте проверили размера на порциите и да не се яде повече, отколкото трябва.