Мъжко здраве мъжко здраве

???????????? ????? ?? ????? ??????????????

Ето някои полезни съвети можете да включите в ежедневието за поддържане на вашето здраве и благополучие. Някои съвети, които ще трябва да изпълни на дневна база и други незначителни промени можете да направите в живота си, за да насърчава по-здравословен начин на живот.

Ядат по-малко.

Един от най-големите разходи в нашето ежедневие е храна — средно човек прекарва повече от 2 000 долара годишно за хранене извън дома.

Ресторанти скъпи, включително заведения за бързо хранене (да не говорим за опасност за здравето). Това е много по-евтино, за да приготвите своя собствена храна. Семейството ни създава седмично хранително меню, след това ние купуваме храни, а също и да се готви за вечеря и обяд) всяка вечер. В последно време аз дори я готвя сутрин, така че това е лесно, когато се върнем у дома.

За по-полезни съвети за здравословно хранене, аз ви съветвам да следвате плана Mercola играе на хранене, което ще ви помогне в избора на подходящи продукти, които ще отговарят на вашите уникален биологичен състав. План Mercola играе хранене адресите на вашите уникални биохимични нужди, въз основа на вашата конкретна генетиката, дава възможност за лечение на вашите здравословни проблеми на основното ниво и ви дава по-трайно решение за възстановяване на вашето здраве.

Стреля по пет порции зеленчуци дневно — сурови, задушени или печени. Диета с високо съдържание на зеленчуци е свързано с намален риск от развитие на рак на белите дробове, на дебелото черво, на гърдата, на шийката на матката, на хранопровода, на стомаха, на пикочния мехур, панкреаса и яйчниците. И много от най-силни фитонутриенти, включително и най-смелите цветове, като броколи, зеле, моркови, домати, грозде и подправки.

Що се отнася до Paleo - без глутен, ние открихме банани хлебните за палачинки за печене на торта.

Аз на Google за рецепта живовляк и тя е безкрайна...супер здравословен десерт от шоколадова торта / сладкиши/бисквити с парченца шоколад и още много други...зърно безплатно и без глутен.
На страна бележка...не съм открил органични живовляк - бих искал да обратна връзка или споделете, моля, ако знаете, че в магазина е органичен живовляк. Има прекрасен ден.

Повечето от американските и канадските посолства и консулства поддържа списъци на лекари и лечебни заведения за разпространение сред туристите, които се нуждаят от медицинска помощ. Включването на конкретен лекар или в здравно заведение не е препоръка и на Държавния департамент не носи никаква отговорност за професионални способности или репутация, или качеството на услугите, медицински специалисти, здравни заведения и санитарна авиация, чиито имена са включени тези списъци. Вижте посолства и консулства на САЩ, уеб-сайтове, получаване на достъп до медицинска обяви за конкретни страни. Списъци, като правило, са под американско. Раздел обслужване на гражданите на сайта на посолството. Забележка: тези списъци не винаги е добре поддържана и актуализирана. Държавният департамент на САЩ не е установена стандартна форма на протокол за идентификация на медицинските във всяка страна.

Аз знам, че аз за това много късно, но бих искал да благодаря на вас в този списък. Аз не съм сигурен за пиене краве мляко, въпреки, че тя може да бъде полезна. Ми нормално нещо е да се пие вода, понякога чай от билки, топла или студена. Аз трябваше да се откажат дори и диетични сода, когато е бил диагностициран с астма, защото карбонизация ескалира моята астма и е просто добре с питейна вода. Това е много повече, жаждоутоляющим от всичко друго, ние можем да пие. Аз силно препоръчвам пиене на много вода.